Proiect European ERASMUS +, Acţiunea Cheie 2



 

  În perioada 4-6 octombrie 2021, a avut loc la Iași a doua întâlnire transnațională din cadrul proiectului Erasmus+ KA201, Reading with ease and fun 2, coordonat de Asociația Dislexia din Bulgaria. Aflat în al doilea an de desfășurare, parteneriatul reunește membri din ONG-uri, grupuri școlare, inspectorate, școli publice și private, cu scopul de a identifica și soluționa dificultățile legate de citit, scris și vorbire ale elevilor preșcolari, școlari și adolescenți, în vederea îmbunătățirii și dezvoltării motivației de a citi. Țările partenere sunt Bulgaria, Turcia, Lituania, Slovenia, Portugalia, Grecia, Letonia și România.   

  La reuniunea de la Iași, membri ai țării gazdă și 11 invitați au făcut bilanțul activităților de până acum, au prezentat rapoarte de evaluare și diseminare, progresul proiectului, au menționat activitățile realizate până în prezent de către fiecare țară, cu insistență asupra diseminării ultimei LTTA din Portugalia. De asemenea, s-au luat decizii privind următoarele trei vizite de studiu, s-au stabilit datele și s-au făcut precizări referitoare la aspectele administrative și financiare.

 Următoarea întâlnire a partenerilor, o vizită de studiu, va avea loc în Slovenia, în ianuarie 2022.

 

Ghid pentru dezvoltarea abilităților de citire aici

Jurnal de vacanță

Coperta aici  Jurnal 1 aici  Jurnal 2 aici  Jurnal 3 aici

Jurnal 4 aici  Jurnal 5 aici  Jurnal 6 aici  Jurnal 7 aici

Jurnal 8 aici  Jurnal 9 aici  Jurnal 10 aici  Jurnal 11 aici

Jurnal 12 aici  Jurnal 13 aici  Jurnal 14 aici  Jurnal 15 aici

Jurnal 16 aici  Jurnal 17 aici  Jurnal 18 aici  Jurnal 19 aici

Jurnal 20 aici  Jurnal 21 aici  Jurnal 22 aici  Jurnal 23 aici

Jurnal 24 aici

 

 Procedură selecție cadre didactice aici

Intre 4 si 6 noiembrie, are loc la Ruse, Bulgaria, prima intilnire transnationala din proiectul Erasmus+ "Reading with ease and fun 2". Intilnirea are ca obiective principale cunoasterea partenerilor si a coordonatorului de proiect, prezentarea liniilor principale de lucru, organizarea cursurilor de formare si a vizitelor de lucru si stabilirea procedurii de selectie a cadrelor didactice care vor beneficia de formare si informare.

La intilnire participa doamna director, Elena Manuela Vlasie, si profesor coordonator, Anca Gavril.

  link proiect https://www.facebook.com/readingeasefun/


logo proiect :